top of page

PORTES OBERTES
Curs 2023-2024

logo 9G small.png

L'ESCOLA

L'escola 9 Graons som un centre públic de recent creació. 

Durant el curs 2023-2024 acollirem tot el cicle d'Educacio Infantil (EI3, EI4 i EI5), el cicle inicial d'Educació Primària (EP1 i EP2) i el cicle mitjà (EP3 i EP4). Amb cada curs, l'escola creix un nivell més fins a completar tota la primària i esdevenir una escola complerta dels 3 als 12 anys. 

A l'escola 9 Graons volem: 


- Una escola activa i vivencial on l’infant és el centre de tot


- On aprendre a aprendre i aprendre dels demés promovent l'avaluació formativa


- Que promogui la creativitat, la curiositat, la investigació i la reflexió, les ganes de conèixer, de pensar, de fer i de comunicar


- On els infants esdevinguin ciutadans competents i resilients


- Amb un projecte obert a la participació de les famílies i al diàleg


- Amb atenció a l’educació emocional, la inclusió i als diferents estils d’aprenentatge i on la coeducació esdevingui un marc naturalment referencial


- Amb un ús integrat de les TIC com a eines de comunicació, creació i informació


-Amb consciència i responsabilitat envers l’entorn i la natura

IMG-20181005-WA0001.jpg

EL PROJECTE EDUCATIU

Amb aquesta presentació volem compartir els aspectes més rellevants del nostre projecte educatiu: com entenem l'educació, el paper de l'infant, els nostres trets d'identitat així com la nostra mirada pedagògica. I sense oblidar la importància de la particpació de els famílies en la construcció del projecte educatiu. 

Aquesta presentació correspon a una situació sanitària normalitzada i a una realitat diferent de la que tenim enguany degut a les adaptacions necessàries que s'han hagut de fer per la COVID-19.

Podeu consultar el pla d'obertura del present curs en el següent enllaç:

PLA D’ACTUACIÓ I D’ORGANITZACIÓ DEL CENTRE PER AL CURS 2020-2021

BlurImage_8-10-2020-11-39-54.jpg

L'ESCOLA PER DINS

L'escola està en constant creixement, tant pedagògic com estructural.

La ubicació de l'escola és definitiva i l'edifici és de construcció modular. Cada any l'edifici es va ampliant guanyant espai per tal d'acollir les noves aules i espais pedagògics. 

 

El pati de l'escola és un espai pedagògic més i comprèn bona part de l'interior d'illa. Es prioritza que sigui un lloc on la natura estigui present a partir de diferents tipus de vegetació i que permeti un ampli ventall de de jocs i d'activitats que fomentin la imaginació, l’experimentació, el moviment així com la tranquil·litat. 

​​

És un espai en procés de canvi ja que aviat s'ampliarà per tal d’acollir el gimnàs/pista esportiva de l'escola En aquest sentit, hem iniciat un projecte participatiu de tota la comunitat educativa que pretén dissenyar el pati definitiu de l'escola. 

TROBADES VIRTUALS

Us proposem una trobada virtual on poder fer una breu presentació i, especialment, respondre els vostres dubtes sobre el projecte de l'escola, el procés de preinscripció o qualsevol altre tema relacionat amb les portes obertes.

Les dates per aquestes trobades són:

+ Dimecres, 3 de març, GRUP TANCAT

+ Dijous, 11 de març, GRUP TANCAT

+Divendres, 12 de març, GRUP TANCAT

Per poder connectar-vos, cal fer inscripció prèvia tot omplint el següent formulari. Les places són limitades: 

+ Jornada 3 de març. GRUP TANCAT

+ Jornada 11 de març. GRUP TANCAT

+ Jornada 12 de març. GRUP TANCANT

IMPORTANT: Per tal d'optimitzar la reunió, us demanem que, un cop llegiu i visualitzeu tota la informació aquí disponible, ens feu arribar les vostres preguntes a través del mateix formulari d'inscripció. Així podrem respondre d'una manera més àgil els vostres dubtes i gestionar una reunió tan nombrosa més àgilment.

reunions.jpg
Pompones de colores

L'OFERTA DE VACANTS

Per al curs 2021-2022, l'escola ofereix per P3 50 places de les quals:

- 20 són per germans/es de l'escola

- 4 són reservades per infants NESE

BITÀCOLES D'AULA

Aquí teniu una petita mostra de la vida d'aula. Són una mostra de les nostres bitàcoles d'aula on setmanalment anem recollint i compartint allò més significatiu.

 

Experiències on les criatures són les protagonistes, contextualitzades, diverses i properes als seus interessos i la vida. 

PREGUNTES FREQÜENTS

A continuació algunes  preguntes freqüents i continguts addicionals que us poden complementar i ampliar més la informació.  

BlurImage_1-3-2019-1-52-30.jpg

LES FAMÍLIES

 

AFA

Som una escola en constant creixement i construcció. I en tot aquest camí el paper de les famílies és clau i fonamental. 

Per això, a través de l'AFA i de les seves comissions de treball, les famílies esdevenen partícips i protagonistes del projecte de l'escola tot acompanyant, col·laborant i enfortint-lo. 

Visiteu el seu web per tal de conèixer tota la seva feina. 

PORTES OBERTES A LES

ESCOLES PÚBLIQUES

DE LA DRETA DE L'EIXAMPLE

Les escoles públiques de l'Eixample treballem conjuntament, en xarxa i vetllant per una millora constant de la qualitat a l'educació pública.

Dins de la nostra àrea d'influència hi ha altres centres públics que també tenen programades les seves jornades de portes obertes i que us animem que visiteu. Cliqueu als enllaços per poder conèixer-les:

 

+ ESCOLA CARLIT

+ ESCOLA DE LA CONCEPCIÓ

+ ESCOLA DELS ENCANTS

+ ESCOLA FORT PIENC

+ ESCOLA FRUCTUÓS GELABERT

+ ESCOLA GAIA

+ ESCOLA RAMON LLULL

+ ESCOLA TABOR

+ INSTITUT ESCOLA EIXAMPLE

image.jpg

Foto: Shutterstock

PROCÉS

PREINSCRIPCIÓ

El període de preinscripció serà del 15 al 24 de març de 2021.

 

Consulteu  els webs del CEB i del Departament d'Educació per tal d'obtenir tota la informació actualitzada. 

Banner_Consorci_745x250_CAT.png
bottom of page