PORTES OBERTES
Curs 2022-2023

logo 9G small.png
35-359468_here-clipart-hand-pointer-click-here-hand-icon (1).png

TROBADES VIRTUALS

Us proposem una trobada virtual on poder fer una breu presentació i, especialment, respondre els vostres dubtes sobre el projecte de l'escola, el procés de preinscripció o qualsevol altre tema relacionat amb les portes obertes.

Les dates per aquestes trobades són:

+ Dimecres, 2 de març de 15:30h. a 17:00h.

+ Dijous, 3 de març de 17:00h. a 18:30h.

+ Divendres, 4 de març de 10:30h. a 12:00h.

Per poder connectar-vos, cal fer inscripció prèvia tot omplint el formulari que trobareu clicant a sobre de les següents dates. Les places són limitades: 

+ Jornada 2 de març (grup tancat)

+ Jornada 3 de març (grup tancat)

+ Jornada 4 de març (grup tancat)

IMPORTANT: Per tal d'optimitzar la reunió, us demanem que, un cop llegiu i visualitzeu tota la informació aquí disponible, ens feu arribar les vostres preguntes a través del mateix formulari d'inscripció. Així podrem respondre d'una manera més àgil els vostres dubtes i gestionar una reunió tan nombrosa més àgilment.

MRBS_header.png
reunions.jpg

VISITES
A L'ESCOLA

Us proposem una visita de les instal·lacions de l'escola en grups reduïts. A cada grup només podrem atendre a 50 persones. Aquesta visita no inclou explicació detallada del Projecte Educatiu més enllà de la conversa que es vagi generant durant el recorregut.

La data per aquestes visites és:

+ Dissabte, 5 de març

Per poder accedir al centre, cal fer inscripció prèvia tot omplint el formulari que trobareu clicant a sobre de les franges horàries disponibles: 

+  10:00h. a 10:30h. (grup tancat)

+  10:45h. a 11:15h. (grup tancat)

+  11:30h. a 12:00h. (grup tancat)

+  12:15h. a 12:45h. (grup tancat)

+  13:00h. a 13:30h. (grup tancat)

 

IMPORTANT:

- Les places per torn són limitades a 50 persones que es distribuiran en grups de 10.

- Per motius d'aforament relatius a normativa COVID-19, és imprescindible haver reservat plaça i màxima puntualitat per accedir al centre. Passada l'hora d'entrada no podrem donar-vos accés.

MRBS_header.png

L'ESCOLA

L'escola 9 Graons som un centre públic de recent creació. 

Durant el curs 2022-2023 acollirem tot el cicle d'Educacio Infantil (P3, P4 i P5), el cicle inicial d'Educació Primària (1r i 2n) i el primer curs de cicle mitjà (3r). Amb cada curs, l'escola creix un nivel més fins a completar tota la primària i esdevenir una escola complerta dels 3 als 12 anys. 

A l'escola 9 Graons volem: 


- Una escola activa i vivencial on l’infant és el centre de tot


- On aprendre a aprendre i aprendre dels demés promovent l'avaluació formativa


- Que promogui la creativitat, la curiositat, la investigació i la reflexió, les ganes de conèixer, de pensar, de fer i de comunicar


- On els infants esdevinguin ciutadans competents i resilients


- Amb un projecte obert a la participació de les famílies i al diàleg


- Amb atenció a l’educació emocional, la inclusió i als diferents estils d’aprenentatge i on la coeducació esdevingui un marc naturalment referencial


- Amb un ús integrat de les TIC com a eines de comunicació, creació i informació


-Amb consciència i responsabilitat envers l’entorn i la natura

IMG-20181005-WA0001.jpg

EL PROJECTE EDUCATIU
enllaç al Projecte Educatiu

Amb aquesta presentació volem compartir els aspectes més rellevants del nostre projecte educatiu: com entenem l'educació, el paper de l'infant, els nostres trets d'identitat així com la nostra mirada pedagògica. I sense oblidar la importància de la particpació de els famílies en la construcció del projecte educatiu. 

Aquesta presentació correspon a una situació sanitària normalitzada i a una realitat diferent de la que tenim enguany degut a les adaptacions necessàries que s'han hagut de fer per la COVID-19.

L'ESCOLA PER DINS

L'escola està en constant creixement, tant pedagògic com estructural.

La ubicació de l'escola és definitiva i l'edifici és de construcció modular. Cada curs, l'edifici es va ampliant guanyant espai per tal d'acollir les noves aules i espais pedagògics necessaris per l'augment d'infants.

 

El pati de l'escola és un espai pedagògic més i comprèn bona part de l'interior d'illa. Es prioritza que sigui un lloc on la natura estigui present a partir de diferents tipus de vegetació i que permeti un ampli ventall de de jocs i d'activitats que fomentin la imaginació, l’experimentació, el moviment així com la tranquil·litat. 

​​

És un espai en procés de canvi ja que aviat s'ampliarà per tal d’acollir el gimnàs/pista esportiva de l'escola En aquest sentit, hem iniciat un projecte participatiu de tota la comunitat educativa que pretén dissenyar el pati definitiu de l'escola. 

Pompones de colores

L'OFERTA DE VACANTS

- 42 places* ordinàries per P3


- 18 places* per germanes/s
- 7 places* reservades NESE


…………………………
* Pendent de confirmació

BITÀCOLES D'AULA

Aquí teniu una petita mostra de la vida d'aula. Són una mostra de les nostres bitàcoles d'aula on setmanalment anem recollint i compartint allò més significatiu.

 

Experiències on les criatures són les protagonistes, contextualitzades, diverses i properes als seus interessos i la vida. 

PREGUNTES FREQÜENTS

A continuació algunes  preguntes freqüents i continguts addicionals que us poden complementar i ampliar més la informació.  

BlurImage_1-3-2019-1-52-30.jpg

LES FAMÍLIES

 

AFA

Som una escola en constant creixement i construcció. I en tot aquest camí el paper de les famílies és clau i fonamental. 

Per això, a través de l'AFA i de les seves comissions de treball, les famílies esdevenen partícips i protagonistes del projecte de l'escola tot acompanyant, col·laborant i enfortint-lo. 

Visiteu el seu web per tal de conèixer tota la seva feina. 

PORTES OBERTES A LES

ESCOLES PÚBLIQUES

DE LA DRETA DE L'EIXAMPLE

Les escoles públiques de l'Eixample treballem conjuntament, en xarxa i vetllant per una millora constant de la qualitat a l'educació pública.

Dins de la nostra àrea d'influència hi ha altres centres públics que també tenen programades les seves jornades de portes obertes i que us animem que visiteu. Cliqueu als enllaços per poder conèixer-les:

 

+ ESCOLA CARLIT

+ ESCOLA DE LA CONCEPCIÓ

+ ESCOLA DELS ENCANTS

+ ESCOLA FORT PIENC

+ ESCOLA FRUCTUÓS GELABERT

+ ESCOLA GAIA

+ ESCOLA RAMON LLULL

+ ESCOLA TABOR

+ INSTITUT ESCOLA EIXAMPLE

+ INSTITUT ESCOLA SICÍLIA

image.jpg

Foto: Shutterstock

PROCÉS

PREINSCRIPCIÓ

El període de preinscripció serà del 7 al 21 de març de 2021.

 

Podeu trobar més informació al    web del CEB  o en aquest  Dossier informatiu

CEB_banners_Preinscripcio_746x376.jpg