top of page
  • Foto del escritorEscola

Exposició Dia Mundial del Medi Ambient

Durant la setmana del Dia Mundial del Medi Ambient, les nenes i els nens de l'escola van estar ben ocupades i ocupats passant pels tres tallers que es van preparar per aquells dies.


En un d'ells van crear i inventar noves joguines i construccions tot fent servir els envasos i d'altres materials dels esmorzars que van estar guardant setmanes abans.


En petits grups, després d'haver decidit quina joguina volien fer i quins materials necessitarien, van començar a muntar les seves produccions.


En un altre taller, tot aprofitant les plantes aromàtiques del petit jardí de P3, els infants van elaborar sabons naturals.


Primer van recollir les fulles aromàtiques. Després les van tallar a trossos petits. A continuació van afegir una mica de suc de llimona del nostre llimoner. I per finalitzar, les van barrejar amb glicerina desfeta.


I gràcies a la màgia de la ciència, un cop freda la barreja, ja tenien els seus sabons!

En un tercer taller, els nens i les nenes van crear la música i efectes sonors d'un curtmetratge que parla sobre la cura del planeta.


Sintetitzadors LittleBits, instruments de percussió, veus i altres efectes sonors van ser creats pels infants tot repensant la música i sons originals del curtmetratge Tant de forêts.


El resultat de tota la setmana queda recollit en l'exposició que hem preparat a l'escola.


Esperem que us agradi!Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page