top of page
  • Foto del escritorEscola

Un jardí de plantes aromàtiques


Feia setmanes que el jardí del pati petit que hi ha al costat de les aules de P3 era ple de males herbes que creixien i creixen sense control.


Una tarda, després de dormir…”Oh quina sorpresa!!! No m'ho puc creure, em frego els ulls per si és cert. Potser encara estic adormit de la migdiada, però no no sí que és cert! Hi ha un sobre de color taronja al nostre jardí i posa P3. Serà del Ratolí Carter?”.


Era una carta del Ratolí Carter! En ella proposava treure aquestes males herbes per plantar-ne de noves semblants a les que van conèixer a la visita al Parc de les Olors.


La carta venia acompanyada amb unes fotografies de diferents plantes que semblaven estar al pati gran. Cada planta tenia assignat noms de nens i nenes de P3. El Ratolí explicava a la carta que havien de buscar-les amb els grups que ell ens va fer. I així ho van fer. Regirant tot el pati van anar trobant cadascuna de les planes aromàtiques. Un cop totes arreplegades, van anar a plantar-les amb les eines a la jardinera.


Ara tenen un bonic jardí i amb molt bona olor! I més que en farà quan les plantes siguin encara més grans. Se'ls gira molta feina! L'hauran de cuidar perquè creixin les plantes. Quina responsabilitat que tenen a partir d'ara!!!


Si voleu veure com va anar aquesta jornada, feu un cop d'ull al recull d'imatges de la Galeria.

bottom of page